Zilele Aradului 2014

Ne-am obisnuit deja ca mijlocul lui August sa dea startul Zilelor Aradului. M-am uitat foarte rapid peste program (attn: PDF) – mai mult interesata de balciul / balamucul – din zona unde stau eu…

Ce e vechi? Targul Estival – desi mutat acum in Piata Avram Iancu / Str. Metianu -, noaptea alba a institutiilor de cultura, gala cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie, festivalul catlanelor, expozitia foto din Piata Primariei.

Ce e nou? Cei ce vor canta la concerte. Capurile de afis sunt Puya si Loredana (24 aug, pe Stand), Aurel Tamas va canta in parcarea Kaufland din Vlaicu, Tinu Veresezan in Micalaca (Parcul 23 aug), Lupus Dacus in Avram Iancu , ceva spectacol folk in Avram Iancu …si cam atat.

Per total, ma intreb din nou pe cine a intrebat Primaria cand a acordat dreptul de tambalau pe Metianu ca pe locatari va zic sigur ca nu. Si mi-a ajuns la urechi cum ca cei ce au magazine pe strada sunt foarte suparati ca se vor pune casute in fata usilor lor…

Probabil inca un festival slab, ca si anii precedenti. In afara de Turul Primariei (care acum il vad disparut din “oferta”) nu gasisem mare lucru de facut de Zilele Aradulu anii trecuti… ah si intrarea libera la Teatru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s