Stii ca traiesti in Romania daca…

…un idiot mai ca da peste tine pe TROTUAR pentru ca el voia sa ajunga cu masina pe o STRADA PIETONALA. S-a intamplat ieri seara (18 iunie) in Arad, colt Metianu cu Avram Iancu. Cand te iei de el si il intrebi ce spanac face pe trotuar iti sugereaza sa te muti in alta tara daca te deranjeaza gestul lui.

…ISP-ul te notifica ca iti da 4 canale in plus, scoate alte 2 (nu ma intereseaza cele adaugate si nici nu ma uitam la alea de le scoate) si ma anunta gales ca va creste si pretul pe luna al serviciului meu IPV. Cum el are dreptul sa modifice unilateral un contract , eu nu pot decat sa tac; sau pot sa renunt la abonament. Mda, macar de as avea alta varianta de ISP (NU vreau sa aud de RDS. Merci)

…cand vrei sa platesti cu cardul la magazin, vezi “tranzactie refuzata de banca emitenta” si la urmatorul card “Nu accepta. Card respins”. Intreaga retea BRD a fost jos aseara. Back up anyone?!

…un batran este lovit de masina pe trecerea de pietoni, semnaforul pe galben intermitent. Politistul cu o intersectie mai jos (la capatul Teatrului).

…cand te duci la banca dupa un card nou (in locul celui ce expira in luna curenta), stai 30 min sa semnezi hartii pentru ca nenea nu stie sa foloseasca programul de pe PC. ING. Tot ieri.

…si tot la banca ar fi in stare sa iti vanda si pe mama. Si incep cu “unde lucrati?”. Din fericire raspunsul le inchide gura si nu mai aud “ofertele” minune la carduri (sau Doamne feri, credite).

…este atat de scumpa o inmormantare ca foarte multi ajung sa plateasca in rate. In ce tara traim, fratilor?!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s