Cand Universul este bun cu tine

De mult am ajuns la concluzia ca lucrurile se intampla in…valuri. Fie valuri de rele, fie valuri de bune. Si aceste valuri alterneaza intre ele. Mai precis, mereu va exista o egalitate: la x lucruri bune care ti se intampla, vei pati alte x lucruri rele… (sau bune dar pe moment le vezi rele).

In urma cu vreo doua luni mi-a propus sa incep un proiect fain – Arad Free Walking Tours. Sambata viitoare voi avea prima experienta live. Evident voi reveni cu poze si reactii. In plus, am vorbit cu o fata tare draga mie sa se alature proiectului.

Apoi, in weekend am primit doar vesti faine. Voi primi prin toamna o noua carte , direct de la autor, pe care sa o citesc, iar ulterior voi scrie despre ea. E a cincea carte pe anul asta pe care o primesc.

Iar de ceva vreme cochetez cu ideea de a scrie in reviste. Tot in weekend au venit ceva oferte.

Poate ca s-au adunat toate acum si a fost doar o intamplare. Sau poate, luni de munca au primit acum un raspuns. In orice caz, Universul este de partea mea…cel putin pentru moment.

Vestea mai putin buna e ca WizzAir inchide in octombrie 2013 o ruta pe care…noi vom zbura in Septembrie 2013 si care era fix ce ne trebuie. Concurenta care zboara acolo are preturi…duble. Meh.

Hai sa aud si vestile voastre bune!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s