Cartile lunii iulie 2013

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Cristina has
read 23 books toward a goal of 30 books.
hide

  • The Signature of All Things by Elisabeth Gilbert. Cartea castigata de la Okian si careia i-am facut review pe blogul meu in Engleza (vezi aici). Speram sa fie mai mult continut de calatorie. Nu m-a dat pe spate dar nu e o carte slaba.

  • Rhodes- A notebook by Richard Clark. Carte primita de la autor. Tot de la el am citit (in Ianuarie) si Crete- A notebook. O superba descriere a insulei Rodos cu multa istorie si informatii despre lumea mitologiei grecesti. Pasajele despre mancare va vor face sa salivati. Citeste review in Engleza aici.

  • The Jungle Book by Rudyard Kipling : O parte din carte este capturata in film, o partea insa nu. Se citeste usor dar cred ca sunt prea matura pentru ea. A fost insa o schimbare de ritm placuta.

  • The Greek Islands by Richard Clark. Tot carte primita de la autor, prima carte din seria “A notebook”. Am citit-o mai lent (am si prins cateva zile foarte pline la lucru). Contine cateva povestioare care sunt reluate in cartile despre Creta si despre Rodos, dar si destula informatie noua.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s