Poza de Vineri (XIX)

5463_10151538534233396_538573659_n

Mozzarella pe gril cu sos pesto si salata de cruditati. O minunatie de 1990 ft / 29.30 RON ce am mancat la Bali Cafe in Budapesta (vezi jos harta)

6 thoughts on “Poza de Vineri (XIX)

  1. La mine aici sunt si niste branzeturi putin invechite (tip 6 luni, 1 an) care taiate felii si puse pe grill incins, lasate foarte putin sunt minunate…:). Fac destul de des acasa pe langa niste cartofi prajiti (ca sa fie o bomba calorica, tot ma chinui cu dieta :D)

    • Oh dah, mai fac si eu asa pe teflon cu cascaval ceva mai tare.
      Mvai nu-mi zi ca in Italia mancam in disperare branza de toate felurile. Dar si ft ft multe verdeturi. Am fost la piata in Foggia si am luat vreo 3 feluri de salate , ridichi, vreo trei feluri de tomate…a iesit o salata…yum

  2. Eu nu am mai auzit pana acum de mozzarella la grill :D…de branza da, dar nu mozzarella. Trebuie sa fac si eu ca am mai mereu prin frigider, mai ales acum ca vine caldura. Dar fara pesto ca nu imi place ;)

    • Nici eu. Doar haloumi. Dar sa nu incerci cu mozzarella slaba, neaparat sa fie de bivolita. Pesto a fost demential, facut pe loc ca s-a simtit. :) Eu sunt innebunita dupa bucataria mediteraneana….

  3. Am mancat prima data “branza” pe grill in Bulgaria, la Russe, nu stiu exact ce tip era dar m-am indragostit total de felul asta de preparare, pana am realizat cate calorii are :))))

    • Eu am mancat prima data haloumi pe gril in Atena. Yum.
      Pai variantele erau tot felu de carnaturi in sos cu galuste unguresti. Crede-ma , mozzarella a fost cea mai buna alegere :) Plus ca la cat am umblat (cam 20 km pe zi!) … nici nu s-au simtit caloriile alea :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s