Cum a fost la Concertul Umanitar din Club Flex

Va invitam cu ceva timp in urma la un Concert Umanitar in Club Flex. Poate ati vazut ca pe blog nu prea scriu despre astfel de lucruri, dar acum a fost un caz cu totul special, fiind implicat un prieten vechi care a decis sa stranga bani pentru mama sa, bolnava de cancer.

Si ca de obicei cand ma simt foarte fain la un concert, uit sa mai fac poze – de fapt am si lasat camera foto acasa – sau sa filmez. Asadar, scuzati lipsa de materiale foto sau video (facute de mana mea).

Dar pentru ca David mi-a dat voie sa folosesc ceva filmari mai vechi ale lui de la un concert Weekend Band din Club Flex (Sept 2012) , aveti aici o mica mostra a ceea ce s-a intamplat vineri:

Inainte de Weekend Band a cantat Corso, reusind sa incinga nitel atmosfera cu piese bine cunoscute. Insa Weekend Band au fost la inaltime, asadar la un moment dat s-a dansat foooooarte mult si cu totii ne-am simtit bine.

Dar sa nu uitam scopul concertului. Cuprins de emotie, David a povestit putin despre ce e vorba, despre suferinta mamei sale si despre faptul ca el este singurul care aduce un salariu in casa.

Asadar, multumiri celor care au donat (fie si un leu), multumiri celor care au fost alaturi de David si de sora lui, Petra, multumiri celor doua trupe care au incins atmosfera.

Donatii se pot face într-unul din conturile Raiffeisen Bank, pe numele Henderson Aurora:

RON: RO12 RZBR 0000 0600 1542 9288
EUR: RO71 RZBR 0000 0600 1542 9293

Nota: multumesc Party Arad pentru ca mi-a dat voie sa folosesc pozele. Si multumesc David pentru ajutorul logistic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s