Gunoierul – piesa de duminica

Dupa cum stiti, inca se mai desfasoara Luna Plina de Teatru…iar duminica dupa masa am fost la Gunoierul, un spectacol in Regia lui Alex Margineanu. Pe Marian Parfenie il cunosc bine din vremea TVT-ul (Teatrul Vesnic Tanar) cand am fost colegi vreo doi ani, iar pe Alex il cunoscusem cu cateva ocazii..asadar abia am asteptat sa ajung, in cele din urma, la piesa.

Si am mers, Duminica de la ora 16. Am ras …mult. Unele glume insa mi s-au parut pentru o audienta matura si nu pentru copii (au fost in sala destui).

Dar in urma piesei ramane intrebarea: ce se poate afla despre o persoana…doar umblandu-i in … gunoi? Si oare cati nebuni sunt pe lumea asta care chiar ar sta sa cotrobaie in gunoiul omului? [Facem exceptie de maniacii din filme, da?]

In piesa scrisa de Mimi Brănescu, gunoierul (Marian Parfenie) pare sa stie absolut tot ce se intampla in blocul unde cotrobaie prin gunoi . Chiar daca uneori mai…fabuleaza, si adauga la poveste.

Gunoierul a fost o piesa care m-a deconectat de la …cam tot, si a picat numai bine intr-o duminica dupa-masa rece de Ianuarie. Marian si Alex au fost foarte faini in rolurile lor, iar finalul, pe cat e neasteptat, pe atat de haios.

Recomand insa piesa unui public peste 16 ani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s