Targul Artizanilor si Piata de Craciun din Szeged, Ungaria

Daca anul trecut am fost la piata de Craciun din Budapesta fix cu o saptamana inaintea Craciunului, anul asta am ocazia sa merg pana in Szeged (Vineri, 21 Dec, 2012). Pentru ca internetul e plin de informatii, am cautat daca nu cumva au ceva piata de Craciun si am gasit un targ al artizanilor care are loc pe durata Adventului (targul se inchide in 23 dec).

Asadar, abia astept sa ma duc sa “cercetez” piata Domului si sa vad ce mai pot lua pentru bradutul de Craciun, dar si pentru familie si prieteni.

In Szeged am fost prima data in 2007, tot pentru un day trip (excursie de o zi), fiind prima mea iesire din tara. Mi-a ramas cu drag in suflet si abia asept sa ma intorc (am mai trecut prin oras de trei ori dar nu am stat prea mult).

Ce altceva vom mai face in Szeged? Probabil multe poze si o plimbare pe strada pietonala. Cine stie ce putem gasi la shopurile de pe acolo. In plus, imi trebuie un magnet de frigider in Szeged.

Advertisements

5 thoughts on “Targul Artizanilor si Piata de Craciun din Szeged, Ungaria

    • @Melania : tot ce am gasit eu zice ca in 24 Dec se inchid toate targurile de Craciun din Szeged. In Budapesta, sunt care raman deschide pana de 1 Ian, la fel si in Vienna.

  1. Pingback: O zi prin Szeged, Ungaria | prinarad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s