Cum a fost la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

De multi ani voiam eu sa ajung la un asemenea eveniment dar pana anul asta nu am avut nicicum ocazia. Si anul asta am fost “in stil mare” pentru ca am avut parte de invitatie si am mers ca reprezentati ai presei (sau ai bloggerilor?).

Cert e ca am avut parte de un eveniment superb. Teo a deschis show-ul cu cateva glumite chiar dragute. Mi-ar fi placut insa sa tina mai mult, iar intre calupurile de reclame au fost concursuri pentru spectatori. Cum nu ‘devorez’ prea mult TV nu m-am incurcat sa ma fac de ras la concursuri.

Noi am rezistat pana pe la 2 dimineata (ceea ce pentru mine exagerat de tarziu, in general adorm pe la 11 p.m) dar show-ul a mai tinut inca 2 h. Cine voia se putea drege cu cafea (gratis) in pauze (Don Cafe) sau se puteau juca Angry Birds (eu sunt antitalent la joace, deci…skip).

Am vazut si prima reclama realizata vreodata dar si cea mai recenta reclama la acelasi produs. Ehe asta un brand care are vechime (era ceva detergent, apropo). Reclama mea favorita a fost la Unicum (desi nu am tangente cu nimic alcoolic).

(c) foto via 4ACE.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s