Scurte impresii de la Targul Estival Arad 2012

Joi noaptea am vazut cum se montau corturile pentru Targul Estival si ma cam minunam ca am ajuns si noi o natie cat de cat civilizata. Am trecut in viteza azi de dimineata pe langa cateva tarabe iar azi la amiaz am reusit sa ma si opresc la “cortul” meu favorit unde se defasurau o mare de chestiute…hand-made. Mi-am luat ceva charms, cu bratara aferenta, ceva snurulete pentru pandante si mi-am spalat ochisorii pe acolo.

Am trecut si pe la alte corturi, in “recunoastere”. Nu pot zice ca s-a schimbat mult, sau ceva, de anul trecut. Veti gasi carti, tot felul de obiecte vechi, multe obiecte hand-made, flori, mancare , inghetata, cozonaci secuiesti, obiecte impletite…Targul pare ceva mai bine organizat de data asta si preturile, cel putin la ce am aruncat eu ochii, au fost decente.

Azi am iesit putin in recunoastere, maine cel mai probabil ma voi duce sa caut ceva carti la anticariat. Si flori. Pentru ca mi-am pierdut colectia de cactusi …si pentru ca vreau orhidee. Si cine stie ce mai gasesc pe acolo…

(c) foto Cristina si Alex P.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s