Locuinta mea de vara…e la padure

…sau cel putin asa mi s-a parut ieri, cand satula de vremea aiurea de pana acum si de statul prin jurul calculatorului, am decis ca iesim la un … gratarel cu ceva prieteni. Tinta? Ceala. Draga noastra padure aproape de oras.

Stiam ca va fi plin..era cam evident ca toata lumea da buzna in Ceala ca doar e sarbatoare, zi calda si mai urmau inca doua zile libere (pentru unii). Asa ca inarmati cu tot ce am avut nevoie am mers..ceva mai departe de Zori de Zi. Abia am gasit un locsor care sa nu fie prea plin (inainte de ora 10 dimineata).

Ce mi-a placut? Faptul ca nu am auzit manele in aria noastra auditiva. A fost ceva muzica e petrecere sarbeasca (cred) dar am rezolvat problema pornind si noi muzica pentru ca vecinii de tufis nu au dat foarte tare acordurile de dans.

M-a surprins placut o patrula formata din doi politisti si un padurar care a dat raita printre paturi si gratare. Doar ca , mai bine veneau cand vecinii nostri era sa dea foc la padure.

Da, asta partea ce nu mi-a placut. Intr-un tufis de langa noi, au facut unii un gratar (pe gratar din acela mai inalt). Pe cand sa plece a venit un nene foarte agitat ca…arde. Batea vantul si a zburat jarul in vegetatia din jur asa ca s-au folosit sticle de apa si extinctoare pentru a rezolva problema.
Nu vreau sa dau lectii, dar oameni buni, nu faceti foc in tufis! De aia sunt luminisurile, plus ca sunt multe vetre mai vechi prin padure, nu trebuie sa faceti voi altele!

Tot la capitolul asa nu era un nene mai batran care , in tufisul din fata noastra, s-a gasit sa stea cu orele pe telefon dezbatand chestii politice. Off…suntem la padure nu sa auzim stirile saptamanii, da?

Per total, mi-a placut iesirea si tind sa cred ca s-au mai civilizat aradenii. Poate le-o fi frica de patrula dar tot e bine!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s