Despre Tehnologie la ChatBox

Aseara am avut placerea de a merge la un eveniment marca Pro Tineret Vest. Cand am aflat despre Chatbox mi s-a parut o idee absolut minunata. Si am avut dreptate pentru ca ieri nu am reusit sa fac decat doua poze. De ce? Cand nu luam notite din ce povestea Adrian Rotar, am luat parte la discutii si uite asa s-au mai bine de doua ore foarte antrenante.

Chatbox a fost un eveniment de la care nu am vrut sa plec. Si , din punctul meu de vedere , asta e un eveniment bun!

Adrian ne-a povestit despre multe, discutiile alunecand de la nevoia de comunicare, la Facebook si la cum iti mentii o anume imagine online. Ba am vorbit si despre cum poti fi “anonim” online. Dar baza a fost tehnologia. Fie ca ne referim la ceasul care ne da trezirea (sau in cazul meu, mobiul ca suna si de-l uit pe silent), sau la device-urile mobile ce le tinem langa noi, toate sunt…tehnologie. Adrian a povesit despre sistemele de operare populare atat pentru laptop/netbook cat si pentru telefoane (iar , de aici , discutiile s-au dus spre prea multe subiecte , dezbatute de cei prezenti).

De subliniat, ca si concluzii la seara de ieri. Adrian ne recomanda “Un yankeu la Curtea Regelui Arthur” (Mark Twain). Este o carte pe care o recomand si eu (dar din cate stiu erau prin lecturile obligatorii de liceu…pe vremea mea). Apoi, este mai mult decat evident ca viitor este cel al device-urilor mobile, cu precadere a telefoanelor inteligente si tabletelor. Deja se pot face plati doar “scanand” un cip din telefon (bine, pe la strain, nu la noi) iar viitorul nu pare sa aibe limite.

M-as hazarda sa spun ca Chatbox are un viitor minunat. I-am spui si lui Norbert ieri; mi-ar placea sa vad si o dezbatere pe social media, cat de curand.

Mi-a placut sa vad un grup de tineri pasionati de tehnologie, care stiu ca viitorul e in mana lor si ca informatia este putere.

Advertisements

One thought on “Despre Tehnologie la ChatBox

  1. Pingback: Chatbox Editia II pentru Gameri | Prin Arad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s