Artificii la Primaria Arad – Revelion 2012

Iata ca pentru al doilea an la rand, am ajuns in fata Primariei Arad pentru a urmari jocul de artificii oferit de edili. Inainte de ora 12, se auzeau (destul de prost) ceva cover-uri cantate de una din trupele invitate (ma scuzati, dar chiar nu cunosc nimic din munca invitatilor de ieri). Am ascultat Simply the Best (si inca vreo doua melodii) inainte sa se dea startul la numartoare.

Au pocnit sticlele de vin spumant si alte bauturi, iar , cu putina intarziere, au inceput si artificiile.

Cred ca au durat undeva la 15 minute , dar cum eram cu ochii pe cer si mana pe telefon (pentru poze si filmare) , sincer nu m-am obosit sa ma uit exact cat au tinut.

Mi-a placut ca politia a creat zone bine marcate unde sa se arunce petardele , paharele, sticlele si alte nebunii cu care a venit publicul spectator. Nu mi-a placut ca la 12:25 masina de gunoi deja marsaluia printre noi (la Obelisc) desi inca era muzica pe scena si lumea era indemnata la dans. Da, a fost foarte multa mizerie (pacat!) insa se mai putea astepta pana la curatenie. Ca rezultat, masina de la Polaris a fost asaltata de pocnitori din partea publicului aflat in apropiere.

Iata si o scurta filmare:

Ca si incheiere, m-a mirat ca desi nu era foarte frig, a fost putina lume in piata. Ma asteptam sa vina mai multa lume. Poate la anu…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s