Targul de Craciun Arad 2011: primele poze (si impresii)

De cativa ani ne-am obisnuit deja cu targul de Craciun din Arad. Sigur, nu se ridica (inca) la nivelul pietelor de Craciun din Viena, Praga sau Budapesta, dar…e o incercare. Din pacate, nu se schimba absolut nimic de la an la an si asta cred ca e un mare minus. Dar poate candva, organizatorii vor invata ce inseamna un adevarat targ de Craciun…poate.

Pana atunci…iata ca nici nu e inca decembrie si casutele de lemn si-au luat locul in fata Primariei. Am vazut in urma cu o saptamana ca se pregatea instalarea lor, dar nu credeam ca vor si deschide targul atat de repede. Sa citez doi prieteni: “pai au nevoie oamenii de vanzari si de aceea nu au rabdare”.
Sambata am trecut prin fata Primariei si cum eram deja congelati am decis ca putem sa ne oprim pentru niste poze si sa aruncam un ochi in zona. Aceeasi oferta ca si anul trecut, din pacate: vin fiert, cozonaci secuiesti, varii dulciuri sau chesii sarate, vin de la diverse firme…Inca astept sa vad ornamente de Craciun hand-made, turta dulce cu iz de scortisoara si alte chestii care au legatura cu Craciunul.

Later edit:Sambata, 3 decembrie 2011, vremea a tinut cu noi si a fost ceva mai cald. Asa ca ne-am decis sa mai dam o tura la targ. A aparut bradul impodobit, un mos cu sania, dar si 3 pinguini haiosi, langa un cadou imens.

Post republicat: 3.12.2011

Advertisements

2 thoughts on “Targul de Craciun Arad 2011: primele poze (si impresii)

  1. Pe mine mă scot din sărite “târgurile de crăciun” ţinute în noiembrie. Magazinele deja sunt pline de ornamente şi nenumărate lucruri pentru crăciun. Trezirea naţiune, suntem încă în noiembrie.

    • Total de acord cu tine. Inteles ca la Americani e trecut de Thanksgiving si deja toti au pomii prin casa, dar unde mai e traditia? Pomul se face in Ajun si in afara de explicatia pur comerciala, de ce sa umplii magazinele de decoratii deja? Am fost la Cora acu 2 saptamani si era deja plin de decoratii de Craciun…la mijlocul lui noiembrie…seriously?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s