Londra – Ziua IV

Joi a fost si ultima zi “intreaga”in Londra (pentru ca vineri am plecat de dimineata la aeroport). Asadar ne propusesem sa face cumparaturile de rigoare (adica suveniruri) si sa ajungem la Buckingham Palace. Din noroc , chiar joia se facea schimb de garda de la ora 11:30 (schimbul de garda se faca o zi da, una nu). Am luat-o pe jos pe langa Kensington Gardens si apoi prin Hyde Park. Speaker’s Corner a fost o mare dezamagire. De acolo, tot pe jos si tot pe la Hyde Park pana la Arch of Wellington. Era cat se poate de clar ca ne indreptam in directia buna din moment ce era plin de turisti… asadar, am luat-o pe jos, pe langa St. James’s Park pana la Buckingham unde politistii calare isi faceau bine datoria sa orienteze turistii spre locurile de vizionare a schimbarii de garda.

Am mancat frig destul de mult pentru ca am ajuns cam devreme. Plus ca nu am vazut mare lucru de la inceput , dar , in cele din urma, am vazut o mare parte din schimbarea de garda. Interesant dar totusi, putin dezamagitor. Ma asteptam sa vad garzile in celebrele lor costume rosii…hmmm

Cum eram de-a binelea congelati – schimbul de garda a tinut 45 min – , am decis sa nu mai mergem la nici un muzeu ci sa o luam spre pub sa mancam ceva si de acolo la hotel. Zis si facut. Dupa o pauza de incalzire si “leneveala”prin hotel, spre seara, tocmai in seara de St. Patrick , am iesit putin prin oras sa mai luam suveniruri.

(c) foto Cristina P. si Alex G.

Advertisements

One thought on “Londra – Ziua IV

  1. Pingback: Din nou la Londra: martie 2013 | prinarad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s