Valentine’s Day si Dragobete: Cadouri handmade

Acest articol NU este un advertorial. PrinArad.info nu primeste nici un comision din promovarea/vanzarea produselor mentionate in articol.

Se apropie Valentine’s Day. Si Dragobetele. Sau poate doar aveti voi chef sa faceti un cadou persoanei iubite. Pentru ca e marti. Pentru ca v-ati trezit zambind dupa un vis frumos. Pentru ca e soare. Pentru ca ninge. Pentru ca ploua. Pentru ca v-ati dat seama ca ati fluierat pe strada. Pentru ca dragostea nu are nevoie de sarbatori anume. Cadouri din suflet, cu suflet.

De ce cu suflet ? Pentru ca au fost lucrate atent de maini inspirate. Pentru ca poarta muzica designerului. Pentru ca handmade inseamna o bucatica de suflet si dragoste in fiecare obiect.

O cutie . Suna banal, nu ? Dar cand a fost atinsa de pensula BRIZZART a devenit senzuala. Un cadou minunat pentru el. In amintirea noptilor fierbinti. Sau ca o promisiune a lor.

Lemnul. Il iubim pentru ca e cald. E viu. Ne e aproape. Dodo ne incalzeste sufletele cu o perla intr-o inima de lemn. O brosa simpla, dar de efect. Un trandafir, o inima si fluturasii emotiilor.

Apa cu aripa de inger, un colier glorybox cu margele de lut modelate manual si pictate cu dragoste si atentie. O aripa de inger care sa pazeasca apele adanci ale sufletului.

Nonconformista. Altfel. O brosa dura si totusi atat de fina. Metalul poate sa zambeasca. Miruca si brosa/pandantiv din foi cupru, aluminiu ,zinc, sarma cupru, element argint Tibetan.

Steampunk. Un stil nu foarte cunoscut si totusi atat de frumos. Inventii. Inovatie. Robotic. Inamorata , setul lui fbronnie e coborat din Alice in tara minunilor, dar o Alice cu influente steampunk.

Simpla, dar cu atat stil. Brata si dragoste.

Senzual ? Va pregatiti de o noapte pasionala ? Nimic mai potrivit decat massage bar-ul Lover’s Delight pregatit de nedeia cu aroma de ciocolata. Lumanarile le luam de la bumelle, desigur.

Fan al filmelor/serialelor vampiricesti ca mine ? Un set inspirat de Vampire Diaries (de fapt de Damon) trandafirasi. Rosu si negru. Sange, dragoste, suflet, pasiune. Noapte, mister, frica.

Daca nu gasiti nimic pe placul vostru, oricand puteti apela la un designer handmade sa va ajute. Un obiect creat special pentru cel/cea care va incalzeste sufletul si va aduce lumina in priviri… sigur va da rezultate minunate.

LOVE,
AdyAnkh

Citeste si despre:

PrinArad.info nu primeste nici un comision din promovarea/vanzarea produselor mentionate in articol.

Nota: linkurile au fost verificate in Ian 2013 2016 si toate cele din articol duc spre produse ce pot fi achizitionate sau puteti contacta artistul.

Advertisements

4 thoughts on “Valentine’s Day si Dragobete: Cadouri handmade

  1. Pingback: Sfaturi de la NOI pentru EI de Valentine’s Day… | prinarad

  2. Pingback: Cadouri Handmade pentru Valentine’s Day si Dragobete | Prin Arad

  3. Pingback: Daruri Handmade pentru cei mici | Prin Arad

  4. Pingback: Cadouri Handmade pentru doamne si domnisoare | Prin Arad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s